Març 2020

MARÇ 2020

Diumenge 1- MARXA POPULAR DE MONTAGUT

Un any més arriba la popular marxa de Montagut organitzada pels company de Terra Aspra. Per bells camins dreturers ens portaran al Puig de la Calma. Cim discret però de panoràmica excepcional. En cas de bon temps albirarem el Pedraforca!

 

Diumenge 8- MATINAL A ROCACORBA AMB ELS COMPANYS DE LA GECA

Acompanyarem als companys d’en Bas a fer una volta per Rocacorba. En han demanat de fer cims i els en presentarem una bona colla. Mentrestant caminem la farem petar sobre les seves lletissonades o les nostres feines pels camins rocacorbins o al Refugi de sant Aniol.

Itinerari: Prat de Sant Nicolau, Pla de Martí, Camí dels Morts, Rocacorba, L’Escaleta, Can Vives i Can Mitjà, Portell d’en Salica, Puig Sestorres, Turó Rodó, Espinassords, Coll Saposa, Roca Plana de Golany, Pedra dels Tres Senyors, Prat de Sant Nicolau.

Guiatge: Quim Oliver “xari”

 

Dissabte 14- JORNADA DE TREBALL A SANT ANIOL

Apunta la primavera Sant Aniol i de mica en mica hi va entrant el sol.

Apunta la llum al Refugi. Ajudeu-nos a fer camí.

Participeu en la reconstrucció d’UN REFUGI AMB COS I ÀNIMA.

Possibilitat de dinar comunitari. Plat calent i cafè. Us heu d’apuntar com a molt tard el dia 11. Gràcies!

Trobada serà a les 7 del matí a la fleca de Montagut, davant de l’església. Però podeu pujar més tard , si així us convé. Allà ens trobareu.

Contacte: amicsdesantanioldaguja@gmail.com

 

Dissabte 21 i diumenge 22-TRAVESSIA CANIGÓ A LES TERRES DE L’EBRE. El BRUC- LA POBLA DE CLARAMUNT- LA CENSADA. (etapes XIX i XX)

Dissabte: EL BRUC - LA POBLA DE CLARAMUNT (etapa XIX)

ITINERARI: El Bruc-Coll de Can Maçana-Castell de la Guàrdia-Sant Pau de la Guàrdia-Montserrat Parc-Coll del Bruc-Castell de Castelloli -Cal Jaume Bruguers-Els Masests-Els Vivencs-La Pobla de Claramunt.

Temps efectiu: 5 hores 50 minuts.

Diumenge: LA POBLA DE CLARAMUNT- LA CENSADA (etapa XX)

ITINERARI: La Pobla de Claramunt-Castell de Claramunt-Pujol  de la Guàrdia- Santa Maria de Collbàs - Santa Margaridade Montbui- Castell de Montbui - Coll Vendrell-La Censada (Ctra C-37,  Km, 9,45)

Temps efectiu: 5  hores 55 minuts

Guiatge: Ramon Feixas.

Aspectes organitzatius:

-Cal portar una bossa addicional (petita) amb la roba, menjar, estris higiene personal, que l’autocar ens portarà al lloc d’allotjament.

- Cal apuntar-se a la secretaria del Centre abans del dia 18 de març, fent el pagament total de la sortida. Se us informarà prèviament a secretaria.

Sortida conjunta amb el Centre Excursionista d’Olot.

Coordinació: l’equip habitual.