LA TRAÇA, lleure infantil i juvenil

 

 

QUÈ PASSA? QUÈ PASSA? QUE LA TRAÇA MOLA MASSA!

 

La Secció de Lleure Infantil i Juvenil del CEB

 

 

La Traça es va formar al 2012 a partir d’una il·lusió comuna; poder incloure INFANTS I JOVES en les activitats organitzades i vinculades al CEB. En un ambient de companyerisme i d’educació en el lleure, en una secció amb nom propi. Amb l’objectiu de transmetre valors com el respecte mutu i per l’entorn, com també conèixer i gaudir dels espais naturals que ens envolten.

La Traça ha organitzat i organitza diferents activitats, adaptant-se a les circumstàncies de cada moment, algunes d'elles són:

  • RUTES  I EXCURSIONS PER INFANTS I JOVES. Durant les vacances escolars, setmana santa, ponts, setembre, estiu... S'han organitzat diverses rutes al Cap de Creus, Beget - Oix, Sadernes, Escales, Mare de Deu del Mont... 
  • CAMPS DE TREBALL A SANT ANIOL D'AGUJA. Des del 2012 fins al 2017 per joves de 15 a 18 anys. Alternant el treball de reconstrucció del refugi amb esports de muntanya (escalada, barrancs, senderisme...) i activitats de lleure.
  • CAMPAMENTS A SANT ANIOL D'AGUJA. Des del 2015 al 2017 per infants de 12 a 14 anys. Activitats de lleure i esports de muntanya (escalada, excursions, gorgues...)

Si vols participar a les nostres activitats, pots informar-te a secretaria. També a les xarxes socials! Hi haurà noves aventures ben aviat!