EXCURSIONISME EN FAMILIA

 

 

Compartim excursions i natura amb la família, les amigues i els amics. Gaudim infants i grans fent una sortida un cop al més. Descobrim espais naturals i històrics del nostre territori, fem noves amistats i coneixem les pautes per moure'ns per la natura. 

LES EXCURSIONS:

Es tracta de sortides familiars, això significa que són excursions en les que participen persones de diferents edats. Es realitzen el primer diumenge de cada mes, excepte en aquells mesos que coincideix amb alguna festivitat especial. En aquest cas, la sortida es traslladaria al diumenge següent. En cas que la previsió meteorològica sigui adversa, aquesta s’aplaçaria a la setmana següent.

No hi ha límit d’edat dels infants que poden participar en aquestes sortides, ni per sota ni per sobre. (es pot alternar el caminar amb les motxilles de porteig). 

 

CONDICIONS:

Els infants han d’anar acompanyats com a mínim d’una persona adulta que se’n responsabilitza, ja sigui el pare, la mare, el tutor/a legal o altres.

Les sortides generalment són gratuïtes.

Per participar cal que:

  • La família sigui sòcia del CEB.
  • Els membres de la família, inclosos els infants, disposin de la targeta federativa de la FEEC.
  • Fer la inscripció a la secretaria del CEB abans del divendres anterior a la sortida.

L’import de la targeta federativa de la FEEC, es pot consultar a secretaria, donat que hi ha molts preus i combinacions possibles. S’ofereix la possibilitat de tramitar una assegurança provisional vàlida només pel cap de setmana de la sortida, així com fer el pagament de la quota de soci només per algun dels 4 trimestres de l’any.

No està permès participar a les sortides amb l’acompanyament d’animals de companyia.