EXCURSIONISME CLÀSSIC

 

 

Ens agrada caminar! És el nostre esport. Comptem quilòmetres, metres de desnivell i temps efectiu de marxa. Sí, això ens satisfà, com qualsevol esport que dona satisfacció a qui el practica. Compartim allò que ens agrada.

 

 

I en les nostres sortides col·lectives s’hi gaudeix de l’ambient social.  A cavall de les xiruques anem més lluny. Perquè el nostre anar a peu és més que un esport. És un mitjà que ens fa viatjar cap a la coneixença del nostre país. Descobrim patrimoni , en el seu sentit més ampli. Trepitgem país per conèixer-lo, estimar-lo i fer-lo conèixer. I ser la seva defensa, si cal. 

Aquesta finalitat és la mateixa que tenien els primers excursionistes de finals de segle XIX. Per això ens diem d’Excursionisme Clàssic. Tornem a les arrels. I ens relacionem amb altres entitats excursionistes.

LES EXCURSIONS:

Mensualment organitzem una excursió on informem dels quilòmetres i del desnivell perquè qui li vingui de gust s'hi pugui inscriure a través de la secretaria del CEB. Vine a provar-ho i descobreix món!