Es cancel.la l'Aplec de Sant Aniol

19/05/2020
Es cancel.la l'Aplec de Sant Aniol

Per causa del COVID 19, es supen l'Aplec de Sant Aniol

 
 
Amics i amigues de Sant Aniol,

Lamentablement us hem de dir que per culpa de la pandèmia del coronavirus SE SUSPÈN L’APLEC DE SANT ANIOL D’AGUJA, que s’havia de celebrar el proper 31 de maig. Decisió trista però necessària. Vindran temps millors!
Hores d’ara sembla que haurà de passar molt temps abans no es puguin dur a terme activitats festives amb molta gent, com podria ser el nostre Aplec. Tanmateix, volem mantenir la possibilitat de tornar a programar l’Aplec durant els mesos de finals d’any si les condicions ho permetessin.
Si s’ha donat una oportunitat a Sant Jordi bé s’ha de donar una oportunitat a Sant Aniol!. No fos cas que hi hagués enveges entre sants!
En el cas que sigui possible una nova data avisarem amb antelació.
Aprofitem aquest correu per dir-vos que desitgem que estigueu bé i que tingueu molta salut. També per a donar-vos gràcies pel vostre suport. 
Us volem transcriure aquelles magnífiques paraules de Vayreda del primer capítol de “La Punyalada”. Molt escaients per l’ocasió:
“ Mai com aquell any m’havia semblat trista la diada de l’Aplec dels Francesos a Sant Aniol. I això que la matinada se presentava hermosa com cap altra...” 
I per acabar una estrofa dels Goigs de Sant Aniol que cada any es canten per l’Aplec i que també concorden amb el present: 

"cureu tota malaltia
 i fins el mal contagiós,
pregueu al fill de Maria,
que ens faci mercès a tots!"

 
Salutacions molt cordials,

* Malgrat tot, Sant Aniol tira endavant! A poc a poc, però endavant sempre!

Quim Oliver Tarradas “xari”

President,