LES NOSTRES RUTES

GR 1 Tram del Pla de l'Estany

GR 1 Tram del Pla de l'Estany

 

 

 

 

Traks de les rutes del Llibre Racons del Pla de l'Estany. 25 rutes per a sorprendre't.

Traks de les rutes del Llibre Racons del Pla de l'Estany. 25 rutes per a sorprendre't.

Pere Llorens Ros (Crespià, 1958)
És mestre de Primària i llicenciat en Geografia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va néixer a Crespià i des del 1994 resideix a Melianta (Fontcoberta). Els últims 26 anys de mestre els va exercir a l’institut-escola Salvador Vilarrasa de Besalú. Actualment està jubilat i participa activament en l’activitat cultural del poble.
Des del 2001 forma part activa del grup excursionista El Triops Marxaire, des d’on es fan sortides al llarg de tot l’any i és un dels organitzadors de la sortida anual d’àmbit local per donar a conèixer la comarca. També participa des de fa anys en la redacció d’un article a la revista municipal El Butlletí. L’any 2008 va col·laborar en la publicació del llibre sobre Fontcoberta de la col·lecció “Quaderns de la Revista de Girona”. 
Actualment forma part de la Brigada de Voluntaris de Crespià i de Fontcoberta -dedicades a la neteja i senyalització de diferents senders- i realitza també un estudi de recerca de la història de Crespià a través d’entrevistes a la gent gran.
Amb la redacció d’aquest llibre ha aglutinat els seus coneixements geogràfics amb l’afició a la botànica.

RUTES PER LA VALL DEL TERRI

RUTES PER LA VALL DEL TERRI

Informació addicional