DESCENS DE BARRANCS

Aquest curs va dirigit a totes aquelles persones que volen iniciar-se al descens de barrancs, o que en algun moment ho han provat, però sense els coneixements suficients per realitzar autònomament aquesta activitat.

OBJECTIUS DEL CURS

Oferir un aprenentatge i uns coneixements basics dins el món del descens de barrancs, aconseguint que els participants coneguin i dominin les tècniques de progressió i seguretat en aquest medi.

Assolir una base sòlida dins la formació del barranquista  i  així poder-se plantejar objectius cada vegada més atractius i complexes disfrutant-los amb la màxima seguretat.

CONTINGUTS:

-Coneixement del material i equipament bàsic.

- Coneixement de medi .- Rapelar .

- Maniobres tècniques de seguretat .

- Logística - Interpretació de guies . 

 

PROGRAMACIÓ:

Dia 30 Maig : A les 18:00h al Centre Excursionista de Banyoles Presentació del curs. Sessió teòrica, equipament i material.

Dia 1 i 2 Juny   : Sessións teorico-pràctiques . Farem el descens de diferents barrancs ( a concretar per el professor segons condicions )

 

 

 

NORMES DEL CURS :

La direcció del curs tindrè la possibilitat de modificar el programa previst en el cas que les condicions climatologiques no siguin les adeqüades .

La direcció del curs es reserva el dret d'excloure qualsevol alumne que demostri desinterès , manca de capacitat o incompliment de les normes durant el curs .

Cal tenir la llicència de la FEEC del 2018 o hi ha la possibilitat de fer una assegurança temporal .

Edat mínima 16 anys . Els menors de 18 anys hauran de presentar el permís dels pares .

 

INSCRIPCIONS:

Places limitades: màxim 10 participants, mínim 5

Preu del curs: 140 € socis CEB, 160 € no socis.