PINTURA

 

 

Els colors, les formes, la llum, els pinzells, les pintures, els cavallets, les paletes de colors ... la sala de PINTURA és una font d'Art i Inspiració. 

 

 

 

 

Al taller de PINTURA es realitza els DILLUNS de 18 h a 21 h. 

Treballem les tècniques artístiques respectant la personalitat pictòrica de cadascú per anar cercant un estil propi i personal. Desenvolupem la creativitat grupal mitjançant una activitat comú. També s’organitzen exposicions col·lectives i sortides culturals.

Hi pots aprendre diferents tècniques a través de la introducció al dibuix (carbonet, sanguina, pastel) i a la pintura (aquarel·la, acrílic, oli). Explorem diferents temes i composicions (paisatge, figura humana, bodegó, dibuix natural…)

La professora és l'Anna Agustí. És artista plàstic, llicenciada en Belles Arts en l'especialitat de pintura per la Facultat Sant Jordi. Ha estat a UB fent cursos de gravat i ceràmica. Ha realitzat exposicions individuals, col·lectives i col·leccions particulars arreu del món. Ha participat en Projectes de Cooperació mitjançant l’art, ONG IPI BCN i ONG Corn d’Àfrica.